Türkçe İngilizce
/ / /

Adalar Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı 2 Birleşimi Yapıldı

A+ A-

Adalar Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi 8 Ekim Cuma günü Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Erdem Gül başkanlığında yapılan toplantıya Mehmet Dündar Tıraş ve Muzaffer Yıldırım dışında tüm meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Erdem GÜL, Büyükada Şehir Hatları İskelesi’nin üst kısmının kullanımına dair İBB lehine sonuçlanan mahkeme kararına ve ardından yaşanan olaylara dikkat çekerken “Arkadaşlarımıza yönelik polis şiddetini kınıyor ve yaralı arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum” dedi.

Adalar’daki tarihi ve kültürel mekânların Adalılara ait olduğunun altını çizen GÜL, “İskelenin üst kısmının kullanım hakkı Adalılarındır. İskele mekanı bir derneğin, bir vakfın ya da kişilerin değildir; bütün Adalılarındır. Biz bunu savunduk. Değerlerimiz olan Rum Yetimhanesi de Ruhban Okulu da  Anadolu Kulübü de Adalılarındır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Adalar Belediyesi 2022-2024 Tahmini Bütçesi okunurken, oylamaya sunulan 2022 bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

© 2016 Adalar Belediyesi

Yazılım & Tasarım Litera Bilişim